Έτοιμα γεύματα

Σχεδίασέ το όπως επιθυμείς
σε μερίδα ή σε μεγάλες συσκευασίες

ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΤΟΙΜΑΤΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ:

 • ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
 • ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
 • ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ/ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ
 • ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ/ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
 • ΒΟHΘΕΙΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦEΣ
 • ΥΠΑΙΘΡΟ/ΕΠΙΒΙΩΣΗ
 • ΚΑΜΠΙΝΓΚ/ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ/ΚΥΝΗΓΙ
 • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
 • ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
 • SUPER MARKETS
 • ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΑ/ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ
 • ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
 • ΟΡΥΧΕΙΑ/ΠΛΩΤΕΣ ΕΞΕΔΡΕΣ
 • ΑΤΟΜΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

SERAC Manufacturing            SERAC Manufacturing          SERAC Manufacturing                SERAC Manufacturing          SERAC Manufacturing      SERAC Manufacturing   SERAC Manufacturing     SERAC Manufacturing     SERAC Manufacturing    SERAC Manufacturing

ΠΡΩΙΝΑ  –  ΔΕΚΑΤΙΑΝΑ  –  ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑ  –   ΜΠΑΡΕΣ  –   ΒΡΑΔΙΝΑ   –    ΓΛΥΚΑ  –    ΡΟΦΗΜΑΤΑ  –   ΜΠΙΣΚΟΤΑ    –   ΕΠΑΛΕΙΠΤΙΚΑ   –  ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 

ΘΕΜΑ: Σύγχρονες μέθοδοι διατροφής μεγάλων ομάδων ατόμων με τις καλύτερες προδιαγραφές με το χαμηλότερο κόστος.

Λαμβάνοντας υπόψη το κρίσιμο ζήτημα του προβλήματος των προσφύγων και των μεταναστών καθώς και την είσοδο χιλιάδων ατόμων διαφόρων εθνικοτήτων, κυρίως μουσουλμάνων από τα σύνορα της Ελλάδος, αναλάβαμε την πρωτοβουλία να σας προσφέρουμε τις πιο καινοτόμες – και επίκαιρες λύσεις σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα για τα στρατόπεδα προσφύγων τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Τουρκία, καθώς και την σίτιση χιλιάδων απόρων.

Η μέθοδος αυτή βασίζεται σε ένα παλαιό μοντέλο εφοδιασμού τροφίμων του στρατού, αλλά με τους πλέον σύγχρονους και ποιοτικούς τρόπους παραγωγής, επεξεργασίας και διανομής τροφίμων.

Η εταιρεία μας διαθέτει γεύματα έτοιμα προς χρήση, τα λεγόμενα πακέτα MRE's καθώς και Ατομικές Μερίδες που μπορούν να καλύψουν ένα άτομο για 24 ώρες και παρέχονται σε ειδική συσκευασία κενού έτσι ώστε να διατηρούνται φρέσκα και αμετάβλητα σαν να ήταν μαγειρεμένα τη στιγμή του ανοίγματος.

Είναι πολύ σημαντικό να εξετάσουμε το γεγονός ότι οι μετανάστες / πρόσφυγες έχουν πολύ αυστηρά κριτήρια όσον αφορά τη διατροφή τους, λόγο της θρησκείας και την γεωγραφική τους προέλευση, ώστε να τους παράσχουμε με γεύματα βασισμένα στις διατροφικές τους συνήθειες με την κατάλληλη πιστοποίηση HALAAL που φυσικά προσφέρουμε μέσω της εταιρείας μας .

Παρακάτω είναι μερικά από τα οφέλη και προτερήματα των γευμάτων μας:

 1. Παρέχουμε τις πλήρεις διατροφικές αξίες, τις βιταμίνες, την ενέργεια και τις θερμίδες που χρειάζεται το σώμα μέσω προσεκτικής μελέτης και σχεδιασμού.
 2. Τα γεύματά μας παρασκευάζονται από διεθνώς αναγνωρισμένους αρχιμάγειρες με επίκεντρο το φρέσκο σπιτικό φαγητό.
 3. Τα πρότυπα ποιότητας μας είναι τα πιο αυστηρά με σύστημα πιστοποίησης ISO 2002, σχήμα πιστοποίηση FSSC 22000 και εξαιρετικά πρότυπα υγιεινής τόσο για την ποιότητα των υλικών / πρώτων υλών, την παρασκευή και συσκευασία καθώς και για την διανομή.
 4. Όλα τα γεύματά μας εγκρίνονται μέσω του ρυθμιστή NRCS.
 5. Όλα τα γεύματά μας έχουν πιστοποίηση HALAAL.
 6. Εγγυημένη φρεσκάδα από την πρώτη στιγμή του ανοίγματος.
 7. Μεγάλη ημερομηνία λήξης με ελάχιστη διάρκεια 2 ετών και ανώτερο όριο έως 5 έτη, ανάλογα με την αποθήκευση/φύλαξη και τις συνθήκες θερμοκρασίας.
 8. Δεν χρειάζεται ψύξη ή χαμηλής θερμοκρασίας θαλάμους ψύξης, μένει φρέσκο ​​και έτοιμο για φαγητό. Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου.
 9. Εύκολη μεταφορά και μειωμένος όγκος.
 10. Τεράστια οικονομία καθώς έχουμε τις καλύτερες τιμές στην παγκόσμια αγορά.
 11. Ο χρήστης δεν χρειάζεται μεμονωμένα σκεύη, κύπελλα ή άλλα, καθώς μπορεί να καταναλώσει τα προϊόντα απευθείας από τη συσκευασία.
 12. Τα γεύματά μας είναι προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις των ανθρώπων ανά γεωγραφική προέλευση και γι 'αυτό έχουμε ένα πλούσιο μενού για την Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή.
 13. Πολλαπλές επιλογές θέρμανσης ακόμη και χωρίς την παρουσία φλόγας.
 14. Είμαστε ευέλικτοι και προσαρμόζουμε τα γεύματα και τις ατομικές μερίδες μας σύμφωνα με τις προτιμήσεις του πελάτη μας (ποσότητες, menu, γεύσεις κλπ.).

Η μετανάστευση και η σίτιση των ανθρώπων θα είναι ένα σημαντικό ανθρωπιστικό πρόβλημα που θα προκαλέσει ανησυχητικά φαινόμενα τα επόμενα χρόνια. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε με τα υψηλής ποιότητας τρόφιμα μας, με χαμηλού κόστους λύσεις.

Μενού