Η επαγγελματική μας εμπειρία
ανοίγει κλειδωμένα αδιέξοδα

Η  Immediate Support (PC) ιδρύθηκε το 2019 και είναι η θυγατρική εταιρεία της Morfeas Hellas από το 1985. Πριν από 34 χρόνια, μια αξέχαστη ιστορική και λαμπρή περίοδος,  χωρίς μεταλλαγμένα τρόφιμα, με την ανθρωποσοφική φιλοσοφία του Rudolf Steiner και τον Αριστοτελικό τρόπο ζωής  να εμπνέει , όχι μόνο τους  Ευρωπαίους αλλά κι ολόκληρο τον κόσμο, με εμπιστοσύνη, ευτυχία, ενθουσιασμό για μια πιο ηθική και πνευματική Γη !

Δυστυχώς σήμερα, πολλά πράγματα στη ζωή αναγκάζονται να αλλάξουν, σε μια εντελώς διαφορετική κατεύθυνση πλεύσης σε σχέση με το παρελθόν!
Έτσι λοιπόν, η “Immediate Support” έπρεπε να αντικαταστήσει τη Morfeas Hellas,  διαφυλλάτοντας την παλαιά μεθυστική ποιότητα των τροφίμων,  για να μπορέσει να την προσφέρει ξανά, στο μέλλον.

Τα μέλη της Immediate Support είναι αναμφίβολα ικανά άτομα με διεθνή αναγνώριση κυρίως σε κρίσεις έκτακτης ανάγκης, που σχετίζονται με την άμεση σίτιση – ιατρικές παροχές – φάρμακα και διατροφή.Το όραμά μας είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε ‘φιλικές’ συνεργασίες για ένα έντιμο και ηθικό παγκόσμιο εμπόριο με γνώμονα την καλυτέρευση της ποιότητας των προϊόντων διατροφής που προσφέρουμε.

Θέλουμε να καταξιωθούμε στην πρώτη θέση όχι μόνο από οικονομικής αλλά κυρίως από ηθικής και ποιοτικής αναγνώρισης, προσφέροντας μία ποιότητα διατροφής που όλο και περισσότερο σπανίζει από τον πλανήτη μας.

 

“Μάθε ότι οι περιστάσεις κυβερνούν τους ανθρώπους και όχι οι άνθρωποι τις περιστάσεις”

Ηρόδοτος, 480-420 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ιστοριογράφος

Η πιο έμπειρη ομάδα !

Μενού