ΠΑΡΑΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Γάντια νιτριλίου – Σπρέι μάσκας – Αντισηπτικά

Παράγουμε γάντια νιτριλίου σε 3 διαφορετικά εργοστάσια..

…με τις καλύτερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Προστατευτικό σπρέι μάσκας “Stay alive”

Ένα υπέροχο φυσικό άρωμα που ταυτόχρονα προστατεύει!
Ένα ισχυρό μείγμα αιθέριων ελαίων Γαρύφαλλο, Λεμόνι, Κανέλα, Ευκάλυπτος Δενδρολίβανο και Ρίγανη, το “stay alive”  είναι εμπνευσμένο από τον θρύλο (λαογραφική ιστορία) των τεσσάρων Γάλλων κλεφτών (thieves) όπου το 1413 επιβίωναν αναπνευστικά, με την χρήση αυτού του μείγματος, κατά την διάρκεια της επιδημίας πανώλης στην Ευρώπη και Ασία.

Χρησιμότητα:

Με μάσκα:
      Ψεκάζεται στο εσωτερικό της μάσκας μια μόνο φορά. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα πριν ξαναφορέσετε την μάσκα. Προστατεύει και βοηθάει την αναπνοή απελευθερώνοντας από την αίσθηση εγκλεισμού η ασφυξίας.   Δίνει υπέροχο άρωμα στην αναπνοή.
Χωρίς Μάσκα:
 Χρησιμοποιήστε το  ως υπέροχο φυσικό άρωμα ψεκάζοντας στο στήθος, η σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του δέρματος, στον χώρο γύρω σας, στο σαμπουάν, στο αφρόλουτρο, σε αρωματιστές χώρου κλπ.
Περιβάλλον:
Ψεκάστε στην αίθουσα παιχνιδιών σας για να εξουδετερώσετε τις έντονες οσμές στον αέρα. Δημιουργήστε μια φιλόξενη ατμόσφαιρα γεμίζοντας το σαλόνι ή την κουζίνα σας με ονειρικά αρώματα!  Αντιμετωπίστε σημεία με δυσάρεστες μυρωδιές πλημμυρίζοντας τον αέρα με μεθυστικά αρώματα !

Ψυχολογική διάθεση:

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας ψεκάζοντας στο γραφείο σας για μια αναζωογονητική και αισιόδοξη μέρα εργασίας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Σε βρέφη και μικρά παιδιά, όχι απευθείας στο δέρμα αλλά στους γύρω χώρους. Πολλά άτομα είναι αλλεργικά σε κάποια αιθέρια έλαια και γι’ αυτό χρειάζεται προσοχή. Δοκιμάστε πρώτα σε μια μικρή περιοχή του δέρματος στην κάτω πλευρά του βραχίονα σας για να διαπιστώσετε εάν έχετε η όχι κάποια ερυθρά αντίδραση η οποία υποδηλώνει ότι είστε αλλεργικός σε κάποια από τα αιθέρια έλαια.
Ψεκάστε έως και 2 φορές ημερησίως.  Αφήστε για μερικά δευτερόλεπτα την μάσκα να ξεθυμάνει το έντονο άρωμα πριν την τοποθετήσετε ξανά στο στόμα.
Μόνο για εξωτερική χρήση.
Μακριά από τα μάτια και τους βλεννογόνους. Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, παίρνετε φάρμακα ή έχετε ιατρική πάθηση, συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας πριν από τη χρήση.  Εάν ψεκάσετε στο σώμα  αποφύγετε το άμεσο ηλιακό φως ή τις ακτίνες UV για έως και 10 ώρες μετά την εφαρμογή του προϊόντος.
Μενού